SALAM PERKENALAN

Welcome To My Personal Blog. Hanya titik-titik perkongsian disini. Terima kasih sudi baca ! Harap ilmu dapat disampaikan

Dari saya, jangan lupa "skodeng" tips perniagaan, motivasi, keusahawanan, kekeluargaan, penjagaan kesihatan dan review produk

Pencarian Bloglist Sebulan Mei/Jun by Aisyhah Nyais

2:33 PTG | Nazir Aziz
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam,

Dah lama kan tak buat pencarian bloglist? Maka, malam ni Aisyhah buat pencarian ini selama sebulan? Kenapa sebulan? InsyaAllah Aisyhah akan selalu buat pencarian ni agar semua blogger dapat berada di bloglist ecah. Boleh kita kenal reramai lagi kan blogger. Syaratnya tak susah, nak tau meh tengok dekat bawah ye.
  • Follow blog Aisyhah
  • Buat Entry "Pencarian Bloglist Sebulan Mei/Jun by Aisyhah Nyais"
  • Copy Banner dan linkkan kepada post ni.
  • Tag 3 rakan anda
  • Tinggalkan link entry anda di ruangan comment di bawah.
Senang kan? Ecah akan cari seramai 15 peserta, jadi jom lah join. Mana tau rezeki anda menang dan diblogslistkan. Btw, ecah guna perkhidmatan encik random.org untuk memilih ye! Ecah akan masukkan di bloglist setelah pencarian ini tamat. Goodluck!




                       468 x 60

Tiada ulasan: